Välkommen till Tyresö Bostäder

Ledigt just nu

Även du som inte är registrerad som sökande kan titta på våra lediga objekt.


Boendeglädje
 

Mina sidor

Sidorna för dig som är registrerad på vår hemsida som sökande av lägenhet eller som redan är hyresgäst hos oss.

Logga in på Mina sidor

Felanmälan

Här kan du göra en serviceanmälan om något behöver åtgärdas eller repareras i din lägenhet eller i fastigheten.

Logga in för att göra en felanmälan

Vi utbildar oss!

Torsdag och fredag, 18-19 oktober, är vår reception och uthyrning stängd, då vi är och utbildar oss! Vi öppnas som vanligt på måndag igen.

Läs mer...

Brr! Nu kommer kylan

Oavsett om vi vill det eller inte har hösten gjort entré i våra liv och tagit kylan med sig. Vi vill ge några tips på vad du själv kan göra för att stänga kylan ute. Bra att känna till är att värmen aldrig stängs av. Elementen är igång året runt men temperaturen regleras utifrån den temperatur som är utomhus. Vilket kan bli med en viss fördröjning om vädret växlar upp och ner.

Läs mer...

Aktuell information

2018-09-21

Hushållssopor Granängsringen

Vi har tekniska problem med sopsugen på Granängsringen och arbete pågår att lösa det. Blir det stopp vill vi att ni ringer in och felanmäler det till oss.


2018-09-05

Söka förtur

På grund av tillfälligt minskade personella resurser, har vi för närvarande inte möjlighet att hantera ansökningar om förtur till bostad. Så snart vi har fulltalig personal på plats kommer förtur åter igen att kunna erbjudas.


2018-06-28

Ny störningsjour

Från och med måndag den 2 juli är det ett annat vaktbolag som tar emot din störningsanmälan om du ringer. Den nya aktören är Avarn Security. Det är även de som sköter ronderande bevakning i våra områden.