Töresjövägen

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=ea804e5a-3f49-4cc5-95da-ed6916571c75

Huset i skogen

Inbäddat i grönska, på en fantastisk naturtomt hittar du vårt senaste tillskott, Töresjövägen. Området ligger lite i utkanten, men bidrar förhoppningsvis till en lugnare vardag. Vid byggnationen av Töresjövägen har hållbarhet varit i fokus. Vi har valt hållbara material och på så sätt minimerat klimatpåverkan. 

Byggnaden har så långt som möjligt anpassats till den befintliga miljön och värdefull natur har bevarats. Vi har gjort nya planteringar och valt varma, naturnära kulörer för att skapa en harmonisk helhet. Allt för att skapa möjlighet till ett miljövänligt boende. 

 

Det som skiljer sig från andra områden

Det kommer finnas fyra laddplatser för elbil. En innergården som erbjuder platser för gemenskap, en grillplats och en plats för odlingslådor samt pergola.

Det finns solceller på taket och all sophantering sker i sopskåp med inkast för hushållsavfall och matavfall. Här finns även möjlighet till källsortering.

Det finns förslag på att eventuellt ställa upp kylboxar för matleveranser, om du inte kan vara hemma och ta emot när de kommer. Allt för en enklare vardag.

I området finns byggnader såsom ett teknikhus, där det finns möjlighet till cykelservice, laddning för elcyklar samt påfyllning av luft och ett cykelhus för förvaring. Huset har vegetationstak med sedumväxter, vilket gynnar den biologiska mångfalden. Vegetationstak är även bullerdämpande och ger en jämnare temperatur i husen genom att de kyler på sommaren och isolerar på vintern.

Utöver de fyra laddplatserna kommer det att finnas 11 parkeringsplatser, en parkeringsplats för rörelsehindrad och 39 cykelplatser med ramlås samt 40 cykelplatser under tak med ramlås eller i cykelhus med låsbar dörr.

Viktigt att känna till gällande parkering är att det kommer vara så kallad boendeparkering med parkeringstillstånd. Man kommer inte kunna hyra en egen plats utan parkera på en om den är ledig. Till tillstånden betalar man en månadskostnad via parkeringsapp. Det finns alltså ingen garanti att det finns platser lediga då det finns 34 lägenheter och endast 11 vanliga platser. 

Precis som våra andra nyproduktioner så är det en rökfri fastighet.

 

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=7fa63242-07d2-4a87-86fd-3da6f398f6e5

 

Områdesfakta

Adress

Töresjövägen 46-50

Hustyp

Vår nya fastighet på Töresjövägen är i tre våningar med trapphus och hiss i mellandel. De övre planen nås via loftgångar som har access från ett trapphus inomhus och en utomhustrappa. Det finns inga balkonger eller uteplatser, men samtliga lägenheter har franska balkonger.

Antal lägenheter

34 stycken

Byggår

2022

I närheten

Buss
Förskolor
Livsmedel