Arbeta hos oss?

Tyresö Bostäder AB är ett bostadsbolag som äger och förvaltar över
3 100 hyresrätter, och gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo.

Som hyresvärd arbetar vi med hela upplevelsen, både den inomhus och utomhus. Våra fastigheter och bostäder är attraktiva och vi kan erbjuda lägenheter som passar för olika behov, oavsett ålder och familj.

Relationen med de boende är nummer ett för oss på Tyresö Bostäder. Å ena sidan är den rent affärsmässig, hyresgäster som trivs hos oss stannar kvar, betalar sin hyra och bidrar till att andra vill leva och bo här. Å andra sidan handlar den om ett positivt förhållande om våra mänskliga behov som trygghet, närhet och att kunna ha ett bekvämt liv.

Vi är värd för över 6 000 hyresgäster, och vi gör vårt bästa för att samtliga ska må bra. Men även hyresgästen har ett ansvar för trivseln och våra hyresgäster är med i dialogen om boende och miljö.  När lyhördhet och respekt samsas blir mötet trevligt för alla. Det är vår tanke med att skapa boendeglädje. 

 

 

Ett 40-tal medarbetare arbetar dagligen med målsättningen att vara närvarande för våra hyresgäster och har ett högt engagemang i förvaltning av våra fastigheter så att de är hållbara över tid. Vi strävar efter att skapa en bra arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.

Bolaget verkar i Tyresö som är en attraktiv kommun med drygt 47 000 invånare och som har en stor andel natur och skärgård. Ändå är avståndet till Stockholms City är knappt 20 km.