Centrumnära boende med det lilla extra

 

Här i bostadsväljaren kan du kan se vart de olika lägenhetern ligger och om de är lediga. Det vill säga när nästa etapp släpps.

Du kan även se tre typlägenheter presenterade under rubriken rundvandring.

 

 

  Bra att veta innan du anmäler ditt intresse:

 • Om du är den som har flest köpoäng och tackar nej kommer du att spärras för nya intresseanmälningar under sex månader. Välj därför noggrant vilka lägenheter du anmäler intresse för.
 • Parkeringsplatser. I början av 2019 kommer ett nytt parkeringshus att vara klart. Totalt tillkommer, tillsammans med de outhyrda markplatser som redan finns, cirka 140 st nya parkeringsplatser i området. Vi hoppas kunna starta uthyrning av dessa under senhösten 2018. Observera att vanliga köregler gäller, läs här om hur det fungerar.
 • Fastigheterna är rökfria - se mer information om vad det innebär längst ner på sidan
 • Utöver hyran betalar du själv för det vatten du förbrukar. Tyresö Bostäder debiterar dig för din förbrukade el. Du ska alltså inte teckna ett eget elavtal med elleverantören.
 • Inga tvättstugor - tvättmaskin finns i lägenheten samt plats för torktumlare.
 • Du måste själv beställa dina tv- och fibertjänster - bredband och telefoni. Mer information kommer i samband med kontraktskrivning. Leverantör av tjänsten är Telia.

 

Så här går uthyrningen till:

 • Innan du anmäler ditt intresse, uppdatera dina kontaktuppgifter på "Mina sidor".
 • Titta på planritning och översikt vart lägenheten är belägen i huset. Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Däremot är du välkommen att besöka oss under våra öppettider och titta i våra VR-glasögon på några olika exempellägenheter.
 • Läs igenom uthyrningspolicyn, speciellt det vi skriver om inkomster. Anmäl bara intresse för lägenheter där du uppfyller kraven
 • Anmäl intresse på maximalt 5 lägenheter och prioritera dem från 1-5 där 1 är den lägenhet du helst vill ha. Anmäl endast intresse för den eller de lägenheter du är intresserad av. Om du är den som har flest köpoäng och tackar nej kan du komma att spärras för nya intresseanmälningar under sex månader. Vi skickar endast erbjudande till den med högst köpoäng på varje lägenhet.
 • Svara på erbjudandet inom den tid som anges i erbjudandet.
 • Se till att vara nåbar dagarna efter sista svarsdag. En av våra uthyrare kommer att kontakta den som har högst köpoäng och tackat ja med information om vilka underlag som behöver lämnas in. Om underlagen uteblir eller om personen inte kan godkännas kommer vi att publicera lägenheten på nytt. Det medför en mer rättvis hantering som ger fler chansen till ett kontrakt.
 • Håll utkik på hemsidan efter ompublicerade lägenheter. Uthyrningen av en ompublicerad lägenhet går till på samma sätt som för en lägenhet i befintligt bestånd förutom att det inte finns någon möjlighet att se lägenheten. Är du en av de 15 med flest poäng så tackar du ja eller nej utifrån planritning och övriga uppgifter. Du kan läsa här  om hur det går till. Observera att du maximalt kan ha fem intresseanmälningar aktiva samtidigt. Eftersom möjligheten att ta bort intresseanmälningar stängs när vi handlägger är det viktigt att du endast anmäler intresse för de lägenheter du vill ha och bevakar sista anmälningsdatum för att eventuellt kunna ta bort en anmälan. Du kan läsa mer om att ta bort intresseanmälningar här >> Klicka

 

 

 

 

 

Rökfritt boende

Tyresö Bostäder vill kunna erbjuda alla våra hyresgäster ett hälsosamt boende och en rökfri boendemiljö.

Vi inför nu rökfria fastigheter i all vår nyproduktion. Det innebär att man som hyresgäst i dessa fastigheter inte tillåts röka varken inne i bostaden eller på balkong eller altan. Detta gäller även direkt utanför byggnaden.

Samtliga hyresgäster som bor i dessa fastigheter har som villkor i sina hyresavtal att hålla lägenheten och byggnaden rökfria.

 
 • Hasselbacken etapp 4

 • För närvarande kan du inte anmäla dig på etappen.

Tre steg till ny lägenhet

1. Ställ dig i vår bostadskö:
Klicka här!
2. Sök lägenhet när de publiceras och då endast de du verkligen är intresserad av.
3. Tacka ja när du blir erbjuden
en lägenhet

Mer information?

Om du vill veta mer kring nyproducerade lägenheter kontakta Tyresö Bostäders kundservice:
Telefon: 08-682 61 00
E-post: kundvard@tyresobostader.se

 
 
Vi bygger totalt 199 stycken lägenheter fördelat på 6 hus.

Storlek och hyra:  
11 st 1 rum & kök, 33,0-39,9 kvm,
ca 6 423 - 7 051 kr/mån

110 st 2 rum & kök, 48,0-66,0 kvm,
ca 8 019 - 10 543 kr/mån

78 st 3 rum & kök, 71,2-83,5 kvm,
ca 11 143 - 12 604  kr/mån