Arbeta hos oss?

Tyresö Bostäder AB är ett bostadsbolag som äger och förvaltar över
3 100 hyresrätter, och gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo.

Som hyresvärd arbetar vi med hela upplevelsen, både den inomhus och utomhus. Våra fastigheter och bostäder är attraktiva och vi kan erbjuda lägenheter som passar för olika behov, oavsett ålder och familj.

Relationen med de boende är nummer ett för oss på Tyresö Bostäder. Å ena sidan är den rent affärsmässig, hyresgäster som trivs hos oss stannar kvar, betalar sin hyra och bidrar till att andra vill leva och bo här. Å andra sidan handlar den om ett positivt förhållande om våra mänskliga behov som trygghet, närhet och att kunna ha ett bekvämt liv.

Vi är värd för över 6 000 hyresgäster, och vi gör vårt bästa för att samtliga ska må bra. Men även hyresgästen har ett ansvar för trivseln och våra hyresgäster är med i dialogen om boende och miljö.  När lyhördhet och respekt samsas blir mötet trevligt för alla. Det är vår tanke med att skapa boendeglädje. 

 

 

Ett 40-tal medarbetare arbetar dagligen med målsättningen att vara närvarande för våra hyresgäster och har ett högt engagemang i förvaltning av våra fastigheter så att de är hållbara över tid. Vi strävar efter att skapa en bra arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.

Bolaget verkar i Tyresö som är en attraktiv kommun med drygt 47 000 invånare och som har en stor andel natur och skärgård. Ändå är avståndet till Stockholms City är knappt 20 km.


 

Kundvärd till Tyresö Bostäder

 

Det här är ett jobb för dig som tycker om att ha ett varierande jobb, där du kommer att vara både på kontoret och ute på fältet, med många kontaktytor. Du är ansiktet utåt för Tyresö Bostäder och således en mycket viktig person på företaget. Du kommer att vara den personen som hyresgästerna vänder sig till först och du är därför en nyckelperson i relationen mellan hyresgästerna och Tyresö Bostäder.  Nu utökar Tyresö Bostäder sitt team av kundvärdar och söker dig som kan börja enligt överenskommelse. Tjänsten är en rekrytering och placering i Stockholm.

 

Några exempel på dina arbetsuppgifter som kundvärd:

 • Ta emot och återkoppla frågor från hyresgäster och kunder, både via besök, telefon eller e-post
 • Ta emot och registrera felanmälningar
 • Ta emot hyresgäster vid in- och utflyttningar i våra lägenheter
 • Ansvara för och aktivt delta i möten med hyresgästföreningen, samt i enskilda hyresgästärenden
 • Rondera och kvalitetssäkra städning och hyresgästinformation i allmänna utrymmen som tvättstugor och trapphus
 • Samordna och delge information om pågående projekt i våra områden

Din profil:

 • Gymnasiekompetens eller motsvarande
 • Erfarenhet av och god förmåga att hantera människor är ett krav
 • Erfarenhet av kundservice och god förmåga att hantera kundfrågor är ett krav
 • God PC-vana (Officepaket och affärssystem, gärna passagesystem)
 • Erfarenhet av visst ekonomiskt arbete och administration
 • Körkort B är ett krav

Är du den vi söker?

Som person är du serviceinriktad med god ordning och du har ett lugn som inger förtroende hos våra hyresgäster. Det är viktigt att du är lyhörd och nyfiken av dig så du vet vad som händer i våra områden och kan dela med dig av denna information. Du trivs med att möta människor då arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, entreprenörer och kollegor. Du är lösningsfokuserad och gärna praktiskt lagd samt kan hålla många bollar i luften. Du värdesätter service och drivs av att hjälpa människor. En högt värdesatt egenskap är att du kan strukturera ditt eget arbete och att du är initiativtagande.

 

Om Tyresö Bostäder

Tyresö Bostäder är ett kommunalt aktiebolag som äger och förvaltar hyresrätter, och vi gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo. Som hyresvärd arbetar vi därför med hela upplevelsen, den inomhus och den utomhus. Våra fastigheter och bostäder är attraktiva och passar för hyresgästernas behov. Men även för livet utanför hemmet ska vara tryggt och kännas trevligt det är vår tanke om att skapa boendeglädje. Mer information om Tyresö Bostäder hittar du på www.tyresobostader.se.

 

Ansökan

Din ansökan skickar du till rekrytering@tyresobostader.se.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till goran.gronblad@tyresobostader.se.