Arbeta hos oss

Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter samt lokaler. Vi befinner oss i en utvecklingsfas och har just flyttat till nybyggda lokaler nära Tyresö centrum.

Hos oss gör alla skillnad, vi respekterar varandras kompetens och våra prestationer märks. Vi är stolta och månar om vårt allmännyttiga bostadsbolag och vad vi tillsammans gör för alla som bor i våra fastigheter.

Tyresö Bostäder verkar i Tyresö som är en attraktiv kommun med drygt 47 000 invånare och har en stor andel natur och skärgård. Ändå är avståndet till Stockholms City knappt 20 km.

  

 

Att jobba med samhällsnytta på riktigt

Det kan låta som om fastighetsbranschen bara handlar om fastigheter. Men det handlar främst om människorna som lever och vistas i dem - och vi som på olika sätt arbetar med byggnaderna och miljöerna kring dem.

Olika byggnader ställer olika krav. Vårt jobb är att ta hand om fastigheterna och rusta dem inför framtiden. Det är också vårt uppdrag att se till att människorna som bor, verkar och vistas i och kring dem trivs, känner trygghet och får en vardag som flyter på.

Att arbeta i fastighetsbranschen är omväxlande och innebär att bidra till samhällsnyttan på riktigt. Du kan exempelvis arbeta med samhällsutveckling, klimatfrågor, drift, trädgård, teknik och social hållbarhet i en bransch som aktivt arbetar för ökad jämställdhet.

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) har utvecklat en plattform där besökare bland annat kan läsa mer om branschen och dess olika yrkesroller. Det finns också möjlighet att göra ett enkelt test för att hitta vilken yrkesroll inom fastighet som passar ditt intresse bäst. Karriärsmöjligheter lyfts samt möjligheten att kunna förena ett framgångsrikt arbetsliv med balans i livet. Läs gärna mer om plattformen och hur det är att jobba i fastighetsbranschen på https://jobba-i-fastighetsbranschen.se/. 

 

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna in en spontanansökan till info@tyresobostader.se