Arbeta hos oss

Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter samt lokaler. Vi befinner oss i en utvecklingsfas och har just flyttat till nybyggda lokaler nära Tyresö centrum.

Hos oss gör alla skillnad, vi respekterar varandras kompetens och våra prestationer märks. Vi är stolta och månar om vårt allmännyttiga bostadsbolag och vad vi tillsammans gör för alla som bor i våra fastigheter. Tyresö Bostäder verkar i Tyresö som är en attraktiv kommun med drygt 47 000 invånare och har en stor andel natur och skärgård. Ändå är avståndet till Stockholms City knappt 20 km.

  

 


Lediga tjänster

Nu söker vi flera nya medarbetare! En Teamledare för vårt kundvärdsteam och två drifttekniker till drift- och energiteamet. Läs mer om tjänsterna nedan.

 

Teamledare Kundvärd

För att leda och entusiasmera vårt duktiga och engagerade kundvärdsteam söker vi nu en ny teamledare. Är du en lösningsorienterad och strukturerad samordnare som får både kunder och medarbetare att trivas? Då är det kanske dig vi söker! Läs mer om tjänsten och sök på Teamledare för vårt kundvärdsteam

Drifttekniker

Vi behöver komplettera vårt Drift- & energiteam med två kunniga och engagerade drifttekniker. Har du bred erfarenhet från teknisk drift och håller med oss om att fastigheter har en egen själ? Är du envis och vill slutföra det du påbörjat? Vill du dessutom jobba med ett datoriserat styrsystem som ligger i teknisk framkant och tycker energieffektivisering är viktigt? Läs då mer om tjänsten och sök på Tyresö Bostäders nya drifttekniker