Autogiro

Autogiro

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att vara hyresgäst hos oss. Därför erbjuder vi dig att kostnadsfritt ansluta dig till Autogiro. Använder du dig av autogirot, kommer din hyresinbetalning att ske automatiskt. Autogiro kan kombineras med e-faktura. Bra att känna till är att om du har autogiro så får du ingen avi hem om det inte är så att det skett någon förändring.

Autogiro är en trygg tjänst

Du behöver inte oroa dig för att missa att betala hyran. Vi ser till att betalningen alltid görs på rätt dag. Varken för tidigt eller för sent.

Hyran dras från ditt bankkonto varje månad, antingen den 20:e eller på förfallodagen. Är förfallodagen en helgdag dras summan vardagen innan. Du måste själv fylla i ditt val i din ansökan när du vill att din hyra ska dras från ditt konto.

Du får alltid besked om hur mycket som kommer att dras från ditt bankkonto. Inga pengar dras utan att du vet om det.

Du riskerar inte dröjsmålsränta eller förseningsavgift

Är Du bortrest blir hyran betald utan att du behöver bekymra dig.

Vad händer om det saknas pengar på kontot?

Du måste se till att det finns pengar på kontot på förfallodagen.

Om det saknas pengar på kontot helt eller delvis dras det inte något belopp. Då måste du själv betala in hyran på annat sätt.

  

pengar

Hur gör jag om jag vill betala med Autogiro?

Nytt från 2017 är att du direkt via din internetbank kan ansöka om Autogiro. Har du inte den möjligheten kan du fylla i en Autogiroanmälan som finns att skriva ut under länken nedan och skicka till oss, eller kom in och hämta en blankett hos oss på Granitstigen 4 (övre entré),Bollmoravägen 119 (nedre entré). Om du har autogiro får du ingen avi hem i brevlådan med undantag om det skett någon förändring, ex. hyresjustering.