Hyresbetalningar

Hyresavin delas ut helgen före den 25:e varje månad, utom i juni då juli- och augustiavin kommer samtidigt.

Att betala hyresavgiften i tid 

Det är viktigt att du betalar hyran i tid. Senast den sista vardagen i varje månad ska den vara betald. Betalning ska ske till bankgironummer 5323-7731. Det är olika OCR-nummer varje månad. Ditt OCR-nummer hittar du på Mina sidor.

Om du inte betalar i tid får du en påminnelse från Svea Inkasso, som Tyresö Bostäder har avtal med. Avgift för den första påminnelsen är 180 kronor. Om inte den första påminnelsen betalas i tid går ärendet vidare till Inkasso och du kan riskera att förlora ditt hyreskontrakt.

 
Vill du vara säker på att hyran betalas i tid? Lämna in anmälan för Autogiro!

Autogiro & e-faktura

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att vara hyresgäst hos oss. Därför erbjuder vi dig att kostnadsfritt ansluta dig till Autogiro. Använder du dig av autogirot, kommer din hyresinbetalning att ske automatiskt. Autogiro kan kombineras med e-faktura.

Nytt från 2017 är att du direkt via din internetbank kan ansöka om autogiro. Har du inte den möjligheten kan du fylla i en autogiroanmälan som finns att skriva ut under länken nedan och skicka till oss, eller kom in och hämta en blankett hos oss på Granitstigen 4. Om du har autogiro får du ingen avi hem i brevlådan med undantag om det skett någon förändring, ex. hyresjustering.