Nyheter

2019-10-17 Höstens nyhetsbrev

Friska höstvindar - nyhetsbrev från Tyresö Bostäder. Nu är vårt senaste nyhetsbrev ute. I det kan du bland annat läsa mer om grannsamverkan, hur du ser till så att värmen mest effektivt fördelas i bostaden och risken med levande ljus.

2019-10-09 Bilbrand vid Kumla Allé

Under natten till onsdagen den 9 oktober skedde en bilbrand i Trollbäcken vid Kumla Allé. Polis och räddningstjänst larmades till plats med anledning av bilbranden som nu är under utredning.

2019-10-07 Brand på parkering

Under natten till söndagen den 6 oktober sattes tyvärr flertal bilar i brand på parkeringen på Bagarsvängen. Polis och räddningstjänst larmades till plats men en carport samt åtta bilar totalförstördes i branden som bedöms vara anlagd.

2019-09-09 Mobil miljöstation på rundtur

Under september besöker kommunens mobila miljöstation nio olika platser runtom i Tyresö. Passa på och lämna farligt avfall såsom färgburkar, lösningsmedel, ljuskällor, små och stora batterier samt elektronik upp till en mikrovågsugns storlek. Mer information och turlista finns på www.tyreso.se

2019-07-25 Stopp i sopnedkasten på Granängsringen

På grund av ett tekniskt fel på sopsugsanläggningen har det den senaste tiden skett ett flertal sopstopp på ett antal adresser på Granängsringen. Tyvärr innebär det att sopnedkasten måste stängas i samtliga trapphus på Granängsringen 17 till 41.

2019-06-04 Tyresö Bostäder väljer Öppna Stadsnät som kommunikationsoperatör

Tyresö Bostäder väljer Öppna Stadsnät Sverige AB som kommunikationsoperatör. Avtalet innebär att Öppna Stadsnät från och med sommaren 2020 blir kommunikationsoperatör för Tyresö Bostäders närmare 3 500 bostäder samt lokaler.

2019-05-10 Längre handläggningstider

För närvarande är handläggningstiderna något längre än vanligt. Vi beklagar detta och hoppas på ert överseende.

2019-04-08 Sandsopning

Ett riktigt vårtecken! Snart börjar vi att sandsopa våra områden. Senast den 1 maj ska alla områden vara klara. Tänk på att sopa ut sanden från din parkeringsplats så vi kan fånga upp den när vi kommer då den ytan är ditt ansvar.

2019-02-26 Nu är sista etappen på Hasselbacken publicerad

Nu har vi släppt de sista lägenheterna på Hasselbacken. En liten reservation för lägenheterna med inflyttningsdatum den 4 september. De kan få ytterligare några dagar senare inflyttningsdatum.

2019-02-15 HLU Hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll

Under nästa vecka (v8) kommer vi skicka ut information och beställningsblanketter för HLU. Blanketten kommer att se annorlunda ut mot tidigare utskick och det är förändringar i hur och vad man får beställa.