Nyheter

2019-06-17 Eldningsförbud i Tyresö och hela Stockholms län

Det är eldningsförbud i hela Stockholms län. Den senaste tidens varma och torra väder gör att det är stor brandrisk i skog och mark. Länsstyrelsen har därför i samråd med länets räddningstjänster beslutat att eldningsförbud ska gälla i Tyresö och hela Stockholms län.

2019-06-04 Tyresö Bostäder väljer Öppna Stadsnät som kommunikationsoperatör

Tyresö Bostäder väljer Öppna Stadsnät Sverige AB som kommunikationsoperatör. Avtalet innebär att Öppna Stadsnät från och med sommaren 2020 blir kommunikationsoperatör för Tyresö Bostäders närmare 3 500 bostäder samt lokaler.

2019-05-10 Längre handläggningstider

För närvarande är handläggningstiderna något längre än vanligt. Vi beklagar detta och hoppas på ert överseende.

2019-04-08 Sandsopning

Ett riktigt vårtecken! Snart börjar vi att sandsopa våra områden. Senast den 1 maj ska alla områden vara klara. Tänk på att sopa ut sanden från din parkeringsplats så vi kan fånga upp den när vi kommer då den ytan är ditt ansvar.

2019-04-08 Funderar du på att göra ett lägenhetsbyte?

Då är det bra att veta att ingen handläggning sker just nu på grund av personalbrist. Vi öppnar tjänsten igen från och med den 1 september. Detta gäller även ansökningar om tillstånd att hyra ut i andra hand samt ansökningar om överlåtelse.

2019-02-26 Nu är sista etappen på Hasselbacken publicerad

Nu har vi släppt de sista lägenheterna på Hasselbacken. En liten reservation för lägenheterna med inflyttningsdatum den 4 september. De kan få ytterligare några dagar senare inflyttningsdatum.

2019-02-15 HLU Hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll

Under nästa vecka (v8) kommer vi skicka ut information och beställningsblanketter för HLU. Blanketten kommer att se annorlunda ut mot tidigare utskick och det är förändringar i hur och vad man får beställa.

2019-01-31 Betalar du hyran via autogiro?

Vi skickar idag måndag den 4 februari en faktura med ett tillhörande brev till alla som har autogiro som inte dragits. För kännedom så ligger det ett anstånd, vilket innebär att du riskerar ingen påminnelse avgift eller några andra kostnader i samband med att hyran blir sen denna månad.

2019-01-28 Nu söker vi en ny kundvärd!

Är det dig vi söker? Brinner du för kundservice och gillar ett flexibelt arbete? Då kan det vara just dig som vi söker.

2018-12-11 Parkeringsplatser Temyntan

Idag släppte vi parkeringsplatserna på Temyntan. De som kan söka är de som bor på Temyntan, Kamomillgränd, Veronikagränd samt Kattfoten.