Nyheter

2021-01-18 Tyresö kommun antaget till Glokala Sverige

Tyresö kommun stärker hållbarhetsarbetet och är antaget till Glokala Sverige, Svenska FN-förbundets och Sveriges kommuner och regioners (SKRs) plattform för samverkan och nätverk mellan kommuner kring Agenda 2030.

2021-01-12 Snöröjning och ishalka

SMHI varnar för ett intensivt lågtryck med snöfall och plötslig ishalka. Vi arbetar för fullt med snöröjningen och att sanda och salta vägar, promenadstråk och vid portar i våra bostadsområden. Och temperaturen väntas falla så ta det försiktigt i trafiken.

2020-12-28 Mobil julgransinsamling

Efter jul och nyår kanske du vill bli av med din barrande gran? Passa då på att lämna din äkta julgran till den mobila julgransinsamlingen, som besöker kommunen i december och januari.

2020-11-24 FN:s dag för avskaffandet av våld mot kvinnor och flickor

Imorgon är det Orange Day och FN rapporterar en ökning av våld i hemmet med 30 procent världen över. Våld mot kvinnor och flickor är ett globalt samhällsproblem och en allvarlig kränkning av de mänskliga rättigheterna. Under coronapandemin har restriktioner lett till en alarmerande ökning av våld i hemmet.

2020-11-12 Problem med telefonin

Det kan vara svårt att komma fram till oss på telefon idag då vi har tekniska problem. Kontakta oss gärna via mail, kundvard@tyresobostader.se. Vi hoppas att problemet snart ska vara löst

2020-11-04 Grannsamverkan för en ökad trygghet

Målet med grannsamverkan är att minska brottsligheten och öka tryggheten och därmed också trivseln i bostadsområden. Det tillsammans med sina grannar.

2020-10-30 Com Hem och Telia/TV4 överens om ramverk för ett nytt avtal

Com Hem och Telia/TV4 har kommit överens om ett ramverk.

2020-10-19 Bättre belysning runtom Granängsringen

Tyresö Bostäder förstärker belysningen i Granängsringen och särskilt prioriteras lekplatserna.

2020-10-13 Trygghetsvärdar för ett tryggare Granängsringen

Satsningen ”Ett tryggare Granängsringen” står vi på Tyresö Bostäder, kommunen, föreningar, polis, näringsliv och boende bakom för att öka tryggheten i Granängsringen. Tyresö Bostäder satsar på ökad trygghet i området genom en rad riktade åtgärder. Till grund för dessa ligger genomförda trygghetsbesiktningar, samverkan, samarbete och dialog.

2020-10-06 Fritidsbanken har öppnat i Granängsringen

Nu har Fritidsbanken slagit upp portarna till sin nya lokal i Granängsringen. På Fritidsbanken kan du gratis låna sport- och fritidsprylar i 14 dagar. Och saker som du inte använder kan du skänka så att det kan glädja andra.