Nyheter

2020-06-02 Boendeparkering på Centralområdet

Just nu är det problem att betala sin boendeparkering i automaterna på Centralområdet. Man arbetar med att lösa problemet. Tillsvidare kan man lösa för parkering för 30 dagar via Easypark appen. Kom också ihåg att alltid ha parkeringstillståndet synligt i rutan.

2020-05-16 Ett tryggare Granängsringen

Kommunen har startat en satsning där vi på Tyresö Bostäder tillsammans med boende, föreningar, polis och näringsliv gemensamt tar ansvar för att öka tryggheten i Granängsringen.

2020-04-29 Nu startar vi upp stadsodling

Tycker du om grönsaker, bär, kryddor och blommor, och vill hyra en egen odlingslåda? Tyresö Bostäders arbetar för hållbar utveckling och vill nu ge våra hyresgäster en möjlighet till att odla.

2020-04-20 Tillfällig ändring av våra öppettider

Med anledning av rådande situation kommer vi tillsvidare ändra våra öppettider för besök. Vår felanmälan per telefon är öppen som vanligt.

2020-04-02 Sandsopningen är igång

På våren, så snart vädret tillåter, sopar vi bort sanden från torg, gator, trottoarer och andra ytor. Du som hyresgäst kan hjälpa till genom att exempelvis sopa bort grus och sand från din parkeringsplats och hålla den fri så vi kommer åt ordentligt med sandsopningen.

2020-03-19 Att prata med barn om coronaviruset

Just nu är det många barn som är oroliga och har frågor om viruset och vad som händer i Sverige och världen. Och många hör av sig till barnrättsorganisationen Bris, som Tyresö Bostäder stödjer, med frågor och funderingar.

2020-03-19 Information om brandsäkerhet

Nu byter räddningstjänsten i Tyresö område för att göra hembesök, denna gång kommer de till Angelikagränd, Basilikagränd och Koriandergränd för att ge kort information om brandsäkerhet, kolla brandvarnare och svara på frågor. Besöken sker under perioden februari - maj.

2020-03-13 Coronaviruset - covid-19

Tyresö Bostäder som företag och alla medarbetare följer de instruktioner och riktlinjer som myndigheterna ger. Vi har höjd beredskap och planer för att hantera eventuella effekter för vår verksamhet vid ett större utbrott av viruset.

2020-03-06 Rivningsarbete Maria Sofias Väg

Nu påbörjas sanering och rivningsarbetet av befintliga byggnader på Maria Sofias Väg 7, 9, 11, 13, 15 och 17. På sikt planerar vi att bygga nya hyresrätter på platsen. Arbetet beräknas vara klart i mitten av maj 2020.

2020-02-24 Avvikande öppettider

Vi kommer tillsvidare stänga reception och felanmälan tidigare på tisdagar.