Välkommen till Tyresö Bostäder

Ledigt just nu

Även du som inte är registrerad som sökande kan titta på våra lediga objekt.


Det finns inga lediga objekt just nu.
 
Boendeglädje
 

Mina sidor

Sidorna för dig som är registrerad på vår hemsida som sökande av lägenhet eller som redan är hyresgäst hos oss.

Logga in på Mina sidor

Felanmälan

Här kan du göra en serviceanmälan om något behöver åtgärdas eller repareras i din lägenhet eller i fastigheten.

Logga in för att göra en felanmälan

Succén fortsätter

Ungdomarna som medverkar i sommarprojektet ”Tillsammans för Granängsringen” fortsätter skapar underverk i området och andra platser runt om i Tyresö. Nu är det alla de tre tunnlarna in mot Granängsringen som får sig en uppfräschning

Läs mer...

Grilla, vad gäller?

Grilla på rätt sätt, med visad hänsyn. När det är grillsäsong vill vi påminna om att det inte är tillåtet att grilla med kol- eller gasolgrill på våra balkonger på grund av brandrisken. Däremot godkänner vi elgrill under förutsättning att du talar med dina grannar så att oset från din grill inte stör.

Läs mer...

Aktuell information

2019-06-19

Funderar du på att göra ett lägenhetsbyte?

Då är det bra att veta att ingen handläggning sker just nu på grund av personalbrist. Vi öppnar tjänsten igen från och med den 1 september. Detta gäller även ansökningar om tillstånd att hyra ut i andra hand samt ansökningar om överlåtelse.


2019-06-17

Eldningsförbud i Tyresö och hela Stockholms län

Det är eldningsförbud i hela Stockholms län. Den senaste tidens varma och torra väder gör att det är stor brandrisk i skog och mark. Länsstyrelsen har därför i samråd med länets räddningstjänster beslutat att eldningsförbud ska gälla i Tyresö och hela Stockholms län.


2019-06-10

Tyresö Bostäder väljer Öppna Stadsnät som kommunikationsoperatör

Tyresö Bostäder väljer Öppna Stadsnät Sverige AB som kommunikationsoperatör. Avtalet innebär att Öppna Stadsnät från och med sommaren 2020 blir kommunikationsoperatör för Tyresö Bostäders närmare 3 500 bostäder samt lokaler.